Sos: Sos Miętowo-Kaparowy
Sos: sos miętowo-kaparowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 1G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kapary, skórkę z cytryny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane karczochy z sosem Kaparowo-miętowym, Panierowane kanapki rybne z sosem tatarskim miętowo-kaparowym, oraz Sos: Sos Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Kapar w misce robota kuchennego i pulsuj, aż zgrubnie posiekane.
Dodaj miętę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i szalotkę, i pulsuj, aż mięta będzie mniej więcej posiekana.
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, pulsując aż do połączenia, ale nadal Gruba.
Przelej do małej miski i użyj tego samego dnia.