Sos: Sos Miętowo-Kaparowy

Sos: Sos Miętowo-Kaparowy
Sos: sos miętowo-kaparowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 1G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kapary, skórkę z cytryny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane karczochy z sosem Kaparowo-miętowym, Panierowane kanapki rybne z sosem tatarskim miętowo-kaparowym, oraz Sos: Sos Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść Kapar w misce robota kuchennego i pulsuj, aż zgrubnie posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj miętę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i szalotkę, i pulsuj, aż mięta będzie mniej więcej posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, pulsując aż do połączenia, ale nadal Gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4
Przelej do małej miski i użyj tego samego dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn