SOS Romesco

SOS Romesco
Need a SOS bezmleczny i wegetariański? SOS Romesco może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, chleb, slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), SOS Romesco-Hiszpański sos z czerwonej papryki i orzechów laskowych (lub migdałów) - Wegetariański, wegański i bezglutenowy, oraz SOS Romesco.

Instrukcje

1
Połączyć paprykę i bulion w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub do bardzo przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać chleb; gotować 2 minuty lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Dodać migdały; gotować 1 minutę lub aż orzechy są lekko rumiane, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
5
Umieść mieszankę papryki, mieszankę orzechów, ocet i pomidory w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać puree mieszaniny na patelnię; gotować 3 minuty lub do dokładnie ogrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Uwaga: Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 1 miesiąca.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn