SOS Romesco
Need a SOS bezmleczny i wegetariański? SOS Romesco może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, chleb, slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), SOS Romesco-Hiszpański sos z czerwonej papryki i orzechów laskowych (lub migdałów) - Wegetariański, wegański i bezglutenowy, oraz SOS Romesco.
Instrukcje
Połączyć paprykę i bulion w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub do bardzo przetargu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać chleb; gotować 2 minuty lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Dodać migdały; gotować 1 minutę lub aż orzechy są lekko rumiane, stale mieszając.
Umieść mieszankę papryki, mieszankę orzechów, ocet i pomidory w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać puree mieszaniny na patelnię; gotować 3 minuty lub do dokładnie ogrzane.
Uwaga: Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 1 miesiąca.