SOS Klonowo-Musztardowy

SOS Klonowo-Musztardowy
SOS klon-musztarda może być tylko sos szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 42 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku jabłkowego, musztarda dijon, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Szparagi w sosie Klonowo-musztardowym, Kurczak na patelni z sosem musztardowym klonowym, oraz Szynka zapiekana z sosem musztardowym klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub aż mieszanina jest zmniejszona do 2/3 szklanki. Wymieszaj bourbon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn