Sos grzybowo-wołowy do spaghetti
Sos Grzybowo-Wołowy Spaghetti to sos na 12 porcji. Jedna porcja zawiera 105 kalorii , 10 g białka i 4 g tłuszczu . Za 1,0 dolara za porcję , ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga oregano, bulionu wołowego, grzybów i sosu pomidorowego. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 36% . Wynik ten nie jest zbyt doskonały. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Spaghetti z sosem grzybowo-wołowym , Sos do spaghetti grzybowo-wołowego oraz Ragu z wołowiną i grzybami z dynią spaghetti .
Instrukcje
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą smaż wołowinę, grzyby i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Przenieś do 3-kwartowego. powolna kuchenka.
Wymieszaj pomidory, koncentrat pomidorowy, sos pomidorowy, bulion, pietruszkę, brązowy cukier, bazylię, oregano, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin.