Sos do maczania sajgonek

Sos do maczania sajgonek
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz wietnamskiego jedzenia. Spróbuj zrobić sos do maczania sajgonek w domu. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za 32 centów za porcję, dostajesz sos, który serwuje 3. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cukru, szalotki, sajgonek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Z łyżką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Świeże sajgonki z sosem do maczania, Świeże sajgonki z sosem do maczania, oraz Świeże sajgonki z sosem do maczania są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i przenieś do naczynia do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Połącz i podawaj z przygotowanymi mrożonymi sajgonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn