Sos Barbecue Czterostronny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Barbecue z czterema alarmami. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 16 i koszty 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Mieszanka mielonego pieprzu ancho chile, sos chili w butelkach, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj SOS Alarmowy 5, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz 3 Alarm Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 2 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać 3/4 szklanki wody i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 12 protokół).
Połowę mieszanki sosu chili umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywce blendera (aby uniknąć wycieków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną sosu chili.