Sos Barbecue Czterostronny

Sos Barbecue Czterostronny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Barbecue z czterema alarmami. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 16 i koszty 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Mieszanka mielonego pieprzu ancho chile, sos chili w butelkach, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj SOS Alarmowy 5, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz 3 Alarm Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 2 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać 3/4 szklanki wody i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 12 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Połowę mieszanki sosu chili umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywce blendera (aby uniknąć wycieków). Zmiksować na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną sosu chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Cline Ancient Vines Zinfandel (Magnum) z oceną 4.1 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Cline Ancient Vines Zinfandel (Magnum)
Cline Ancient Vines Zinfandel (Magnum)
#40 Wine Spectator Top 100 of 2018the 2016 Ancient Vines Zinfandel pokazuje pikantne, jasne truskawki, z postaciami kawy i czekolady. Dojrzałe owoce i miękkie taniny sprawiają, że jest to bogaty vintage. Starzenie się na nowym I używanym Dębie nadaje temu winu subtelną jakość wanilii, która ładnie uzupełnia wybuchowe nuty owoców. Ciesz się teraz lub piwnicą przez 5 do 7 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn