Solone Karmelowe Makarony Bananowe

Solone Karmelowe Makarony Bananowe
Solone karmelowe makarony bananowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 25 porcjami. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, makaroniki wypełnione, barwniki spożywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Solone Karmelowe Makarony Bananowe, Czekoladowe makarony z solonym karmelowym nadzieniem, oraz Migdałowe makarony z solonym karmelowym nadzieniem.

Instrukcje

1
Cook ' s Notes: nie musisz wychodzić i kupować starsze białka, możesz po prostu użyć jaj, które miałeś w lodówce przez ostatnie 4 lub 5 dni. Po oddzieleniu jaj, upewnij się, że białka osiągają temperaturę pokojową przed ubijaniem. Temperatura pokojowa białka ubijają lepiej i szybciej, jeśli są w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
2
Na ciasteczka bezowe: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Prep 2 pół blachy patelnie z pergaminem lub silikonowe maty do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Przesiać razem migdałowy posiłek i cukier puder i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
4
W misce miksera stojącego lub miksera ręcznego, ubić białka na małej prędkości, aż do spienienia. Rozpocznij posypywanie proszkiem bezowym podczas bicia. Następnie zwiększ prędkość do średniej i bij, aż utworzą się miękkie szczyty. Jeśli dodasz barwnik spożywczy w punkcie, możesz podzielić bezę, dodać do osobnej miski i farbować zgodnie z potrzebami (patrz Notatka kucharza poniżej). Beat to combine. Kiedy dojdziesz do miękkich szczytów (szczyty zwijają się, gdy trzepaczka zostanie podniesiona z mieszanki), ostrożnie postępuj; chcesz mieć mocne błyszczące szczyty w swojej bezie, nie chcesz bić aż do sztywnych szczytów (szczyty stoją prosto, gdy trzepaczka jest podnoszona z mieszanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj jedną trzecią mieszaniny migdałów, składając ją delikatnie. Po połączeniu dodaj pozostałą mąkę migdałową w 2 partiach. Bądź bardzo, bardzo delikatny! Upewnij się, że w pełni zawierają wszystkie swoje składniki, ale nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
MigdałyMigdały
6
Łyżkę mieszanki do worka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę 1/2 cala. (Możesz również użyć torby ziptop z odciętym rogiem.) O wiele łatwiej jest napełnić torbę, jeśli postawisz ją w wysokiej szklance i złożysz górną część przed łyżką do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Umieść 1-calowe kopce ciasta na przygotowanych patelniach. Za pomocą mokrego palca stuknij kopce w gładką końcówkę. Naprzemiennie podnieś patelnię obiema rękami i przytrzymując ją na poziomie, dotknij ją mocno na blacie kilka razy. Pozostawić resztki wody do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Każde ciastko posypać fleur de sel. Pozostaw ciasteczka na 30 do 60 minut, w zależności od wilgotności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Pliki CookiePliki Cookie
9
Piec ciasteczka przez około 15 minut, 1 arkusz na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Niech ciasteczka ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
11
Do nadzienia: w ciężkim dnie rondel ustawiony na średnim ogniu, połączyć cukier i 2 łyżki wody. Powoli pozwól, aby cukier stopił się i zamienił się w karmel (nie mieszaj). Ostrożnie dodaj masło i śmietanę i cofnij się, ponieważ uwolni dużo pary. Mieszać, aż wszystko jest w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
KarmelKarmel
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Dodaj fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
13
W małej misce rozgnieść dojrzałego banana widelcem. Gdy karmel ostygnie, dodaj go do puree bananowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały BananDojrzały Banan
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Rozprowadzić mieszaninę na ciastkach, robiąc kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
Umieść w lodówce i pozostaw do dojrzewania przez co najmniej 24 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia8
Magazyn