Sole Meunière

Sole Meunière
Sole Meunière wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 339 kalorii, 1G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, skórkę z cytryny, wino takie jak sauvignon blanc i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sole Meunière, Sole Meunière, oraz Sole Meunière.

Instrukcje

1
Osusz rybę papierowymi ręcznikami. Obficie posolić i pieprzyć obie strony fileta, a następnie lekko odkurzyć wszystkie powierzchnie ryby mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Dodać 2 łyżki masła do patelni i podgrzewać na średnim ogniu, aż patelnia będzie gorąca i masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać podeszwę i smażyć z jednej strony, aż ugotuje się około połowy (ugotowana część będzie nieprzejrzysta, jeśli spojrzysz na stronę filetu). Ostrożnie obrócić za pomocą 2 szpatułek i smażyć do ugotowania through.To zrobić sos Meunire, przełożyć rybę na talerz, a następnie dodać szalotki do masła. Smażyć, aż szalotka będzie miękka i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
SolaSola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Dodaj białe wino i gotuj, aż większość płynu zniknie. Zakończ SOS ubijając sok z cytryny i skórkę wraz z ostatnią łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Polać rybę sosem Meunire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Udekorować natką pietruszki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn