Soczysty obiad z wołowiną i kapustą
Kolacja z pikantną wołowiną i kapustą może być właśnie przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 6 g białka i 1 g tłuszczu. Za 83 centy za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, paprykę, brązowy ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis polubiło 16 smakoszy i kucharzy. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 96%, to danie jest wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kolacja z peklowanej wołowiny i kapusty, Kolacja z peklowanej wołowiny i kapusty oraz Kolacja z peklowanej wołowiny i kapusty.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku smaż wołowinę, cebulę i grzyby na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż kapusta i ryż będą miękkie.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Gramona La Cuvee Cava z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Gramona La Cuvee Cava
Kolor słomkowy żółty. W nosie dobra intensywność i wyrazistość z aromatami owoców pestkowych, takich jak brzoskwinia, nieśplik japoński, jabłko i gruszka. Cytrynowy akcent skórki cytryny zapewnia świeżość. Nuty maślane i subtelna nuta gatunków i miodu. Wino jest przyjemne na początku, średnio treściwe na podniebieniu, z dobrą wagą owoców i dobrze zintegrowanym chrupiącym musem. Orzeźwiający finisz i trwała kwasowość. Wino to można spożywać przez cały posiłek, od aperitifu po trawienie. Gastronomiczna i wszechstronna. Mieszanka: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo