So-Easy German Chocolate Cake
Przepis tak łatwy Niemiecki ciasto czekoladowe może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Ten wegetariański przepis służy 40 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mocno brązowy cukier, kawałki orzechów pekan, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Łatwe Niemieckie Ciasto Czekoladowe, German Krummeltorte (łatwe ciasto z kruszonką jabłkową), oraz Łatwy Niemiecki Mus Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj mieszankę brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciastko-jak brownies.
Wlać ciasto do natłuszczonej 13x9-calowej patelni do pieczenia.
W małym rondlu umieścić masło i serek śmietankowy; gotować na średnim ogniu, aż serek śmietankowy całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszać, często mieszając. Wymieszać z brązowym cukrem.
Dodać kokosowe i pekan; dobrze wymieszać. (
Mieszanina będzie gęsta.) Na patelni wrzucić łyżki mieszanki twarożku na ciasto brownie.
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Chłodny 1 godzina. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.