Smażyć kurczaka, pieczarki i szparagi
Smażenie kurczaka, grzybów i szparagów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz szparagi, paski piersi kurczaka, sos ostrygowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak, szparagi i dzikie grzyby Stir-fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż ugotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w wok lub 10-calowej patelni, podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu do gorąca.
Dodać paski kurczaka; stir-smażyć 5 do 6 minut lub aż Nie różowy w środku.
Wyjąć kurczaka z woka; umieścić na talerzu.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do woka.
Dodać szparagi i cebulę; smażyć 3 minuty.
Dodać grzyby; smażyć 3 minuty dłużej.
Dodać wodę; przykryć i parować 2 do 3 minut lub do miękkości szparagów.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać sos stir-fry i sos ostrygowy.
Dodaj mieszaninę sosu i powrót kurczaka wok; stir-smażyć o 1 minutę dłużej lub aż gorące.