Smażony stek Tylera z sosem kukurydzianym wujka Ellisa
Smażony na wsi stek Tylera z sosem z mąki kukurydzianej wujka Ellisa może być głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, mielony pieprz, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to SOS Kukurydziany Wujka Ellisa, Stek Smażony Na Wsi Z Sosem, oraz Stek smażony na wsi z sosem.
Instrukcje
Steki pokrojone w kostkę posypać solą i pieprzem.
Mąkę, krakersy i majeranek połączyć w płytkim naczyniu.
Jajka i maślankę ubić w misce.
Steki Dip w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie krakers. Powtórz procedurę.
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cali w dużej ciężkiej patelni.
Smażyć steki, partiami, 5 do 7 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Odcedzić na stojaku z drutu w patelni z galaretką.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah