Smażone Skórki Ziemniaczane
Smażone Skórki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz do 8 pasków boczku, pieczonych ziemniaków, sera cheddar i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Kulki ziemniaczane faszerowane mozzarellą, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 400° przez 1 godzinę lub do miękkości.
W międzyczasie, na dip, połączyć kwaśną śmietanę, zupę mix, cebulę, czosnek i sos paprykowy Na Ostro w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, przeciąć na pół wzdłuż. Miąższ czerpać, pozostawiając 1/4-in. powłoka (zachowaj miazgę do innego użycia). Nożyczkami pokrój każdy ziemniak na pół na trzy podłużne paski.
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć skórki na oleju przez 2-3 minuty lub do złotego koloru i chrupiące.
Umieścić skórki ziemniaczane w 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sery połączyć z boczkiem, posypać ziemniakami. Broil 4 w. od ognia przez 1-2 minuty lub do rozpuszczenia sera.