Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim

Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim
Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej z orzeszków ziemnych, Cracker posiłek, do 8 ostryg w skorupie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serious Eats ' smażone ostrygi z sosem tatarskim, Smażony dorsz do ryb i frytek z sosem tatarskim, oraz Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun.

Instrukcje

1
Ostrygi Shuck, rezerwując alkohol; czyste i rezerwy muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AlkoholAlkohol
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2
Ostrygi i Likier umieścić w misce; przykryć i schłodzić, aż będą gotowe do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AlkoholAlkohol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Mąkę połączyć i Cracker posiłek w dużym talerzu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Ostrygi odsączyć; pogłębiać w mieszaninie mąki. Ostrygi smażyć w małych partiach, 5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Ułóż zarezerwowane muszle na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
8
Na środku każdej skorupki umieścić łyżkę perłowego sosu tatarskiego. Na wierzchu smażona Ostryga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn