Smażona Czarna Fasola
Smażona czarna fasola może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 64 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Za 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 15 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, czosnek, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona Czarna Fasola, Smażona Czarna Fasola, oraz Smażona Czarna Fasola dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Odcedź namoczoną fasolę i dodaj do garnka. Zalej 2 cale zimną wodą i dodaj czosnek, cebulę, kminek i posyp solą i pieprzem. Gotuj na wolnym ogniu, aż fasola zmięknie, a płyn zamieni się w gęsty sos, 1 1/2 do 2 godzin.
Roztop masło na patelni i wlej fasolę. Zetrzyj fasolę (zostaw trochę tekstury) i gotuj na średnim ogniu przez 3 lub 4 minuty.