Slow Cooker Włoska Wołowina

Slow Cooker Włoska Wołowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Włoskiej wołowiny Wolnoopalającej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 124 kalorie, 18g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.43 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieczeń wołowa, pepperoncini, sos sałatkowy mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Slow Cooker Włoska Wołowina, oraz Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz rostbef, suchy dressing mix, pepperoncini i bulion wołowy w powolnej kuchence. Gotować na średnim ogniu do gorąca, około 1 godziny
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn