Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową

Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową
Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową to danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 371 kalorii , 30 g białka i 17 g tłuszczu . Za 2,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 52% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kanapki z pieczoną wołowiną , Mistrzowskie kanapki z pieczoną wołowiną i Mistrzowskie kanapki z pieczoną wołowiną .

Instrukcje

1
Upiecz chleb czosnkowy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby i cebulę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ogolonej Pieczeni Wołowej1 Funt Ogolonej Pieczeni Wołowej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wymieszaj sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Każdą połówkę chleba czosnkowego ułożyć warstwami pieczonej wołowiny, mieszanki grzybów i sera. Wróć do piekarnika; piecz przez 3-5 minut lub do momentu, aż się zarumieni i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn