Slow-Cooker wołowina Ragu z Penne

Slow-Cooker wołowina Ragu z Penne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne gotowania wołowiny Ragu z Penne spróbować. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 806 kalorii, 40g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Mieszanka cebuli, liści bazylii, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Beef Ragu, Sunday Slow Cooker: Beef Ragu, oraz Sunday Slow Cooker Beef Ragù dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni nonstick, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Umieścić mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence; top z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 4 godziny (lub na niskim ogniu 8 godzin).
5
Około 15 minut przed podaniem ugotować i odcedzić makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Makaron podzielić na 4 miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Gdy sos jest gotowy, wymieszać z solą. Łyżka sosu mięsnego do makaronu. Pojedyncze porcje najlepiej z serem, bazylią i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
SOSSOS
MięsoMięso
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn