Slow-Cooker Tex-Mex stek z ryżem
Wolno gotujący stek Tex-Mex z ryżem wymaga ok. 8 godzin i 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 375 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ryż instant, sól, stek chuck i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek wołowy pokroić na 4 porcje.
Umieścić wołowinę w powolnej kuchence 3 - do 4-quart.
Wymieszać bulion, pomidory, kminek, sól i czosnek w średniej misce; wlać wołowinę.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wymieszać mieszankę papryki i ryżu do mieszaniny w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 20 do 30 minut lub aż ryż będzie miękki.