Slow Cooker tajska wieprzowina z ryżem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow Cooker tajska wieprzowina z ryżem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczeń barku wieprzowego, papryka, masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Slow Cooker tajska wieprzowina z sosem orzechowym, Pomysł przygotowania posiłku: Slow Cooker Thai Peanut Chicken with Sticky Coconut Purple Rice, oraz Slow Cooker Kubańskie Wieprzowe Miski Ryżowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence umieścić pieczeń wieprzową, czerwoną paprykę, czosnek, sos teriyaki i ocet ryżowy.
Posypać płatkami czerwonej papryki.
Przykryć i gotować 8 godzin na niskim poziomie.
W garnku zagotuj ryż i wodę. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować 20 protokół.
Usuń mięso z powolnej kuchenki i rozdrobnij. Masło orzechowe wymieszać do wolnej kuchenki. Powrót rozdrobnione mięso do powolnej kuchenki, i wymieszać z sosem do Płaszcz.
Podajemy na ugotowanym ryżu z posypką orzeszków ziemnych i zielonej cebuli.