Slow Cooker tajska wieprzowina z ryżem

Slow Cooker tajska wieprzowina z ryżem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow Cooker tajska wieprzowina z ryżem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczeń barku wieprzowego, papryka, masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Slow Cooker tajska wieprzowina z sosem orzechowym, Pomysł przygotowania posiłku: Slow Cooker Thai Peanut Chicken with Sticky Coconut Purple Rice, oraz Slow Cooker Kubańskie Wieprzowe Miski Ryżowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W wolnej kuchence umieścić pieczeń wieprzową, czerwoną paprykę, czosnek, sos teriyaki i ocet ryżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Posypać płatkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3
Przykryć i gotować 8 godzin na niskim poziomie.
4
W garnku zagotuj ryż i wodę. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Usuń mięso z powolnej kuchenki i rozdrobnij. Masło orzechowe wymieszać do wolnej kuchenki. Powrót rozdrobnione mięso do powolnej kuchenki, i wymieszać z sosem do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
6
Podajemy na ugotowanym ryżu z posypką orzeszków ziemnych i zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski w menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia39
Magazyn