Slow-Cooker słodkie ziemniaki i kiełbasa
Slow-Cooker słodkie ziemniaki i kiełbasa jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka świeżo parmezanu, liści tymianku, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kapusta kiszona i kiełbasa z jabłkami i ziemniakami, Udka z indyka, włoska kiełbasa i ziemniaki w wolnej kuchence, oraz Irlandzkie ziemniaki, Kiełbasa z indyka i kolacja z kapustą {Slow Cooker} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4-do 4 1/2-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; drenaż. Wymieszaj pory i tymianek.
W wolnej kuchence, warstwy połowę słodkie ziemniaki, mieszanki kiełbasy i ser. Powtórz z pozostałymi batatami i mieszanką kiełbas.
Na wierzch wlać sok jabłkowy, posypać pozostałym serem.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu ustawienie 2 1/2 do 3 godzin lub aż słodkie ziemniaki będą miękkie.