Skwiercząca Zupa Ryżowa
Skwiercząca zupa ryżowa to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz czosnek w proszku, kurczak, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Ryżowa Z Kurczaka, Skwierczące Tofu Orzechowe Z Kolendrą I Lepkim Ryżem, oraz Skwiercząca Zupa Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozprowadzić na nasmarowanej 15-calowej x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 2 godziny lub do wysuszenia i rumiane, mieszając od czasu do czasu; odstawić.
W dużym czajniku do zupy lub holenderskim piekarniku, połączyć bulion, kurczak, grzyby, cebula, pędy bambusa, kasztany wodne, bulion i czosnek w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodać groszek; gotować przez 15 minut. Tuż przed podaniem rozgrzej olej na patelni. Ryż smażyć na rozgrzanym oleju, aż lekko się nadmuchnie. Zupa z kadzi w miseczkach. Natychmiast łyżka trochę gorącego ryżu do każdej miski i będzie skwierczeć.