Grill skrzydełka z kurczaka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Ten hor d ' oeuvre ma 498 kalorii, 22g białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Za 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką skrzydełka z kurczaka, czosnek w proszku, keczup i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 148 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 9 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 39%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują Skrzydełka z kurczaka BBQ, Skrzydełka z kurczaka BBQ, oraz Crockpot BBQ Chicken Wings.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj sos teriyaki, sos ostrygowy, sos sojowy, ketchup, czosnek w proszku, gin, płynny dym i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły Dym
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Lekko naoliwić ruszt grillowy. Ułóż kurczaka na grillu i wyrzuć marynatę. Grilluj skrzydełka z kurczaka z jednej strony przez 20 minut, a następnie odwróć i posmaruj miodem. Kontynuuj grillowanie przez 25 minut lub do momentu, gdy soki będą czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Potrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Zinfandel i musujące różowe to moje najlepsze typy skrzydełek do grilla. Owocowy, nisko taninowy zinfandel świetnie nadaje się do każdego lepkiego, pyskatego dania z kurczaka z grilla. Jeśli nie czujesz czerwonego wina, sprawdzi się również musujące różowe. Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel
To wino jest rubinowoczerwone o jasnym odcieniu i aromatach czerwonych jagód i górskich jagód zmieszanych z brązowym cukrem, tytoniem i nutą fioletu. Na podniebieniu jest ekspansywny i gęsty ze smakami śliwek, malin, dżemu jeżynowego, wanilii i suszonych kwiatów. Wykończenie buduje i utrzymuje się na i na.85% Zinfandel, 15% Petite Sirah