Shanghai Delight
Shanghai Delight może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1312 kalorii, 23G białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron, azjatycki olej sezamowy, sos sojowy z grzybami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak W Szanghaju, Shanghai Shrimp, oraz Lumpiang Shanghai dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby opłukać, zanurzyć w gorącej wodzie i namoczyć do miękkości, około 15 minut. Trzymając pod wodą, wyciśnij grzyby, aby uwolnić ziarno, a następnie wyciągnij grzyby i wyciśnij do sucha.
Odciąć i wyrzucić łodygi.
Pokrój czapki grzybowe na paski o szerokości 1/4 cala.
W 5-do 6-quart patelni, doprowadzić 3 quarts wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ledwo miękkie do ugryzienia, 4 do 6 protokół.
W międzyczasie umieść wok lub 5-do 6-kwartową patelnię na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej sałatkowy i przechyl patelnię, aby płaszcz.
Dodać czosnek i wieprzowinę; Stir-smażyć, aż wieprzowina jest lekko rumiane, o 4 protokół.
Dodaj kapustę i mieszaj, aż zacznie więdnąć, 1 do 2 minut.
Dodaj makaron, grzyby, sos sojowy, ocet, olej sezamowy i pieprz. Wymieszać, aż makaron będzie gorący, o 3 protokół.