Serowe Quesadillas Z Kurczaka
Serowy kurczak Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,61 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 38g białka, oraz 42g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka starych el mąki tortille, kolendra, ranczo dressing, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowe Quesadillas Z Kurczaka, Serowe Quesadillas Z Kurczaka, oraz Serowe Quesadillas Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na 4 tortille, warstwa kurczaka, ser i 1/4 szklanki kolendry. Na wierzchu pozostałe tortille.
Umyj wierzch każdej quesadilli z około 1/2 łyżeczki oleju.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Miejsce 1 quesadilla w patelni oleju stronie w dół; szczotka górnej stronie z około 1/2 łyżeczka oleju. Gotować około 1 minuty lub do jasnego złotego koloru.
Ostrożnie turn quesadilla; gotować 1 minutę dłużej lub aż złoty kolor. Powtórz z pozostałymi quesadillas.
Mżawka quesadillas z sosem i salsą.
Posypać 1 łyżką kolendry. Aby służyć, pokroić w kliny.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.