Sernik Flan
Sernik Flan może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Mieszanka chleba, jajka, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 23%. Spróbuj Sernik Flan, Sernik Flan, oraz Sernik Czekoladowy Flan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać cukrem na ciężkiej patelni. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż cukier stopi się i zmieni kolor na jasnobrązowy.
Zdjąć z ognia. Szybko wlać gorący karmel do okrągłego ciasta o średnicy 9 cali, przechylając się, aby pokryć dno; odstawić patelnię na bok. (Syrop karmelowy twardnieje i pęka.)
Połącz jajka i pozostałe 7 składników w dużym robocie kuchennym lub blenderze. Proces tylko do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Mieszankę kremu zalać syropem w cakepan.
Umieść cakepan na dużej płytkiej patelni. Przykryj cakepan folią aluminiową.
Dodaj ciepłą wodę do płytkiej patelni na głębokość 1".
Piec w 350 przez 50 do 55 minut lub aż nóż włożony od środka wyjdzie czysty. (Środek powinien być nadal lekko płynny; flan zakończy gotowanie, gdy ostygnie.)
Wyjąć cakepan z łaźni wodnej; całkowicie schłodzić flan na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić kilka godzin lub przez noc. Poluzuj krawędzie flan za pomocą szpatułki i odwróć flan na obramowany talerz do serwowania, pozwalając sosowi karmelowemu mżeć na górze.
Uwaga: odkryliśmy, że duży Robot kuchenny najlepiej nadaje się do mieszania tego flana. W przeciwnym razie zalecamy użycie blendera.