Sernik Czekoladowo-Wiśniowy
Sernik czekoladowo-wiśniowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 45 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, margarynę, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, Sernik Czekoladowo-Wiśniowy, oraz Sernik Czekoladowo-Wiśniowy.
Instrukcje
Miesza, margarynę, cukier i wodę w średniej misce widelcem, aż okruchy będą dobrze zwilżone. Naciśnij mocno na dole i 2 cale w górę strony 9-calowej formy sprężynowej.
Zawartość 1 torebki z owocami rozłożyć na dno Skórki.
Wlać mleko do średniej miski.
Mieszanki; beat z mikserem na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Beat na średniej prędkości 3 min. (Wypełnienie będzie grube.)
Wyjąć 1 szklankę mieszanki napełniającej; zmiksować z roztopioną czekoladą.
Dodaj do pozostałej mieszaniny napełniania; dobrze wymieszać. Łyżka do skórki. Wierzch z zawartością pozostałej torebki z owocami.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1-1 / 2 godziny lub do firmy. Aby służyć, uruchomić mały nóż lub szpatułkę wokół boku patelni poluzować skorupę; usunąć stronę patelni.