Serek Śmietankowy Wygrał Tony
Serek śmietankowy Won Ton może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 142 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i odebrać kasztany wodne, zielona cebula, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Won Ton, Little lemon-tones, oraz Teksas Wygrał Tony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć serek, małże, zielona cebula, kasztany wodne, papryka i zmielony czarny pieprz.
Umieść około 1 łyżeczki nadzienia w skórce won ton i uszczelnij róg do rogu tworząc trójkąt.
Na dużej patelni podgrzej olej do wysokiej temperatury. Smażyć zdobyte Tony, aż będą rumiane po obu stronach.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.