Ser pleśniowy i cebula
Ser pleśniowy i cebula to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz sok z cytryny, cebula, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip Cebulowy Z Serem Pleśniowym, Chleb Pleśniowy Z Cebulą I Serem Pleśniowym, oraz Zupa z ziemniaków, cebuli i sera pleśniowego.
Instrukcje
W szklanym naczyniu lub misce, warstwa sera pleśniowego i cebuli.
Wymieszać razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet, czosnek, musztarda w proszku i pieprz.
Wlać ser pleśniowy i cebulę i odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej do marynowania.
Podawać na plastrach żyta koktajlowego.