Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem z wina porto

Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem z wina porto
Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem porto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 38g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje $7.48 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, olej roślinny, wino porto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wino porto można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filet Z Pieprzu Mignon Z Sosem Balsamicznym Z Czerwonego Wina, Filet z pieprzu Mignon z Port Jus, oraz Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę, czosnek i tymianek. Gotować, ciągle mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać bulion wołowy, zeskrobując kawałki cebuli z dna patelni, a następnie wymieszać z Porto. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina zmniejszy się do około 1/2 szklanki. Odstawić. Może to być również wykonane z wyprzedzeniem i odgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
PortPort
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Rozgrzać olej w żeliwnej lub innej patelni bezpiecznej dla piekarnika na dużym ogniu. Podsmaż steki szybko z obu stron, aż zbrązowieją, a następnie włóż całą patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Steki pieczone w piekarniku przez około 15 minut na średnio rzadkie-o temperaturze wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C). Możesz dostosować ten czas, aby steki zakończyć tuż poniżej pożądanego stopnia doneness, jeśli medium nie jest to, co wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i umieścić na blasze do pieczenia. Wymieszać razem okruchy panko i ser pleśniowy. Każdy stek pokryj warstwą tej mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Umieść steki pod rozgrzanym brojlerem, aż polewa serowa będzie rumiana i bąbelkowa. 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
9
Wyjąć z piekarnika i odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawać z ciepłym sosem z Porto.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn