Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem z wina porto
Ser pleśniowy Crusted Filet Mignon z sosem porto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 38g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje $7.48 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, olej roślinny, wino porto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wino porto można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filet Z Pieprzu Mignon Z Sosem Balsamicznym Z Czerwonego Wina, Filet z pieprzu Mignon z Port Jus, oraz Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i tymianek. Gotować, ciągle mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać bulion wołowy, zeskrobując kawałki cebuli z dna patelni, a następnie wymieszać z Porto. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina zmniejszy się do około 1/2 szklanki. Odstawić. Może to być również wykonane z wyprzedzeniem i odgrzane.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej w żeliwnej lub innej patelni bezpiecznej dla piekarnika na dużym ogniu. Podsmaż steki szybko z obu stron, aż zbrązowieją, a następnie włóż całą patelnię do piekarnika.
Steki pieczone w piekarniku przez około 15 minut na średnio rzadkie-o temperaturze wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C). Możesz dostosować ten czas, aby steki zakończyć tuż poniżej pożądanego stopnia doneness, jeśli medium nie jest to, co wolisz.
Wyjąć z piekarnika i umieścić na blasze do pieczenia. Wymieszać razem okruchy panko i ser pleśniowy. Każdy stek pokryj warstwą tej mieszanki.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Umieść steki pod rozgrzanym brojlerem, aż polewa serowa będzie rumiana i bąbelkowa. 3 do 4 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem.
Podawać z ciepłym sosem z Porto.