Schab w glazurze klonowej
Przepis na schab w glazurze klonowej można przygotować w około 3 godziny i 10 minut . Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 2,65 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 396 kalorii , 51 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, syrop naleśnikowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis wypróbowało i polubiło 50 osób. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84% . Ten wynik jest znakomity. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Schab owinięty w bekon z klonową glazurą , Kotleciki wieprzowe w glazurze z klonu z sosem daktylowym i prażonym kuskusem z orzeszkami pinii i Schab w glazurze z miodem .
Instrukcje
Umieść pieczeń w dużej zamykanej torbie. W małej misce wymieszaj roztopione masło, ocet, syrop naleśnikowy, skrobię kukurydzianą i brązowy cukier.
Wlać do worka z pieczenią. Uszczelnij i obróć do płaszcza. Schłodzić przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C (350 stopni F).
Pieczeń włóż do brytfanny lub dużego piekarnika holenderskiego i polej marynatą.
Przykryj, piecz przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku.
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj pieczenie, aż wierzch się zarumieni, a temperatura wewnętrzna wyniesie co najmniej 63 stopnie C, mierzona termometrem do mięsa.
Wyjmij z piekarnika i odstaw na około 10 minut przed pokrojeniem. Temperatura wewnętrzna powinna wzrosnąć o 10 stopni.