Sałatka ziemniaczano-fasolowa Michaela Natkina z pesto z rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ziemniaczanej i zielonej fasoli Michaela Natkina z pesto rukolą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jeśli masz dziecko rukola, oliwa z oliwek, ziemniaki woskowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przepis ten zachwycił 226 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Snap Pean i Green Bean Sałatka z pesto rukola, Aromatyczne Pakiety tofu Michaela Natkina, oraz Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku z zimną wodą z solą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ciepło, aby utrzymać energiczne gotować na wolnym ogniu. Gdy ziemniaki są przetargu widłowego, 10 do 15 minut (w zależności od wielkości), przenieść je do miski z łyżką szczelinową.
Dodać fasolkę szparagową do wody i gotować przez 2 1/2 protokół.
Przełożyć zieloną fasolkę do osobnej miski. Obie warzywa opłukać w zimnej wodzie do ostygnięcia; dobrze odcedzić.
Ziemniaki przeciąć na pół, jeśli są znacznie większe niż rozmiar kęsa. Odstawić.
Połącz rukolę, miętę, oliwę z oliwek, czosnek, sól i ser w mini robocie kuchennym. Proces, aż mieszanina utworzy dość gładką pastę z pewną teksturą w lewo. Alternatywnie możesz użyć blendera zanurzeniowego lub zwykłego blendera, jeśli wykonasz podwójną partię. Smak i dostosować przyprawy.
Aby zakończyć sałatkę: wrzucić ziemniaki i fasolkę szparagową z pesto rukoli, kilka zmielonych czarnego pieprzu i kawałki orzecha włoskiego, jeśli używasz. Smak, dodać więcej soli w razie potrzeby, i podawać.