Sałatka ziemniaczana z winegretem musztardowym ziarnistym
Sałatka ziemniaczana z ziarnistą musztardą Vinaigrette jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, estragonu, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Chrupiąca Sałatka z makreli z winegretem ziarnisto-musztardowym, Sałatka z endywii i cykorii z winegretem z musztardy ziarnistej, oraz Ciepła sałatka ziemniaczana z musztardą ziarnistą, boczkiem i rampami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i sól w średnim garnku i dodaj wystarczająco zimnej wody, aby pokryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 15 protokół.
Odcedzić i przełożyć do naczynia.
W małej misce ubić razem winegret i musztardę.
Wlać połowę mieszanki na gorące ziemniaki, wrzucić i odstawić na 1 godzinę. Tuż przed podaniem skropić Pozostałe mieszanki winegret na ziemniaki, dodać estragon i pieprz, i wrzucić.Wskazówka: skropienie winegret nad ziemniakami, gdy są gorące pomaga im łatwiej wchłonąć smaczny płyn.