Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy

Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy
Sałatka ze świeżej kukurydzy wymaga około 13 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 92 grosze za porcję. Ta przystawka ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, oliwy z oliwek, kłosy kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka kukurydziana świeża z kolby, Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy, oraz Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj kukurydzę przez 3 minuty, aż skrobia zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić i zanurzyć w wodzie z lodem, aby zatrzymać gotowanie i ustawić kolor. Gdy kukurydza jest chłodna, odetnij ziarna z kolby, przycinając blisko kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
4
Wrzucić ziarna w dużej misce z czerwoną cebulą, ocet, oliwa z oliwek, sól, i pieprz. Tuż przed podaniem wrzucić świeżą bazylię. Smak przypraw i podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PrzyprawyPrzyprawy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn