Sałatka ze szpinakiem żurawinowym z gorgonzolą

Sałatka ze szpinakiem żurawinowym z gorgonzolą
Sałatka ze szpinakiem żurawinowym z gorgonzolą może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 285 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać lub, ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem żurawinowym w / Gorgonzola, Sałatka Ze Szpinakiem I Gorgonzolą, oraz Sałatka ze szpinakiem z gruszką i gorgonzolą.

Instrukcje

1
Na płytkiej patelni do pieczenia, piec pekany w piekarniku 350, aż złoty w środku (przerwa jeden sprawdzić), 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ochłoń.
3
W dużej misce delikatnie wymieszaj szpinak, pekan, żurawinę, pokruszoną gorgonzolę, oliwę z oliwek i ocet. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żurawinażurawina
GorgonzolaGorgonzola
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzpinakSzpinak
OcetOcet
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn