Sałatka Ze Steków Pieprzowych

Sałatka Ze Steków Pieprzowych
Sałatka ze stekiem pieprzowym może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Jeśli masz pod ręką paprykę, paprykę, sos sałatkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Ze Stekiem Z Siedmioma Paprykami, Sałatka ze słodkiej papryki i steków, oraz Sałatka Ze Steków Ze Skórką Pieprzową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz stek, paprykę i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skrop dressingiem sałatkowym; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnieGrubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnie

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest Sur de los Andes Pinot Noir Reserva. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia4
Magazyn