Sałatka Z Tuńczyka Z Białej Fasoli

Sałatka Z Tuńczyka Z Białej Fasoli
Sałatka z tuńczyka z białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 31g białka, oraz 2G tłuszczu. Za $2.65 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 545 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką pomidorki koktajlowe, fasolę cannelini, sól morską i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Tuńczyka I Białej Fasoli, Sałatka z tuńczyka i białej fasoli, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce dodaj tuńczyka, rezerwując oliwę z oliwek w osobnej małej misce. Połam tuńczyka na kawałki wielkości kęsa dużym widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj fasolę i kapary. Do miski oliwy z oliwek dodaj ocet z czerwonego wina. Powinieneś mieć 1 część octu na 2 części oleju - w razie potrzeby dodaj więcej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Polej dressingiem mieszankę tuńczyka, fasoli i kaparów i pozwól smakom zaparzyć się podczas krojenia warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
5
Dodaj cebulę i pomidory do mieszanki tuńczyka i delikatnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Ułóż rukolę na dużym ozdobnym półmisku i posyp mieszanką tuńczyka. Rozerwij świeże liście bazylii na wierzchu i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn