Sałatka Z Pierogów
Sałatka z pierogów Pan-Seared to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, ocet ryżowy, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pierogi i gotować, aż rumiane, 2 do 3 protokół na stronę.
Dodaj 3 łyżki wody i gotować, pokryte, aż gotowane przez, 8 do 10 protokół. Tymczasem podgrzać pozostały olej rzepakowy w innej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, 5 do 7 protokół. Wymieszaj edamame, imbir i 2 łyżki wody. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, pokryte, aż edamame są ogrzewane przez, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać rukolę i 1/2 łyżeczki soli i wrzucić, aż tylko zwiędnie. Podzielić na poszczególne miski i top z pierogów.
Wymieszać olej sezamowy, ocet ryżowy i sos sojowy w małej misce i skropić każdą sałatkę.