Sałatka Quinoa z rukolą i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 20. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz pomidor, musztarda dijon, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Komosa ryżowa, rukola i sałatka z fety, Sałatka z pieczonego kalafiora i ciecierzycy z Quinoan i rukolą z migdałami, granatem i Fetanem w sosie cytrynowym tahini, oraz Patelnia łososia z komosą ryżową, Fetanem i rukolą.
Instrukcje
1
Doprowadzić quinoa i bulion do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane