Sałatka Z Homara, Kopru Włoskiego I Buraków Z Pikantnymi Czarnymi Porzeczkami

Sałatka Z Homara, Kopru Włoskiego I Buraków Z Pikantnymi Czarnymi Porzeczkami
Sałatka z homara, kopru włoskiego i buraków z pikantnymi czarnymi porzeczkami to bezglutenowe i pescatariańskie przepis na 121 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz dziecko Koper, białko jaja, podwójny krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga z koprem włoskim, jabłkiem i burakami, Sałatka z łososia, rukoli, kopru włoskiego i buraków z sosem cytrynowym "kawior" , oraz Sałatka Z Homara Jabłkowo-Koprowego.

Składniki

24buraki dziecięce (całkowita waga około 1 kg)buraki dziecięce (całkowita waga około 1 kg)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kawior (opcjonalnie)kawior (opcjonalnie)2(zima)3 łyżki cukru demerara3 łyżki cukru demerara506 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipodwójny krempodwójny krem1białko jajabiałko jaja2(zima)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)12koper włoski (masa całkowita 700-800g), przycinany i cięty na pół wzdłużkoper włoski (masa całkowita 700-800g), przycinany i cięty na pół wzdłuż1(może być lub przeglądać)nasiona kopru włoskiego, rozgniatanenasiona kopru włoskiego, rozgniatane400Orzechy dowolne (posiekane)groch świeży (masa łuskana)groch świeży (masa łuskana)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany świeży estragonposiekany świeży estragon2Duże gałązkiświeży estragon, plus 1 łyżka posiekanego świeżego estragonuświeży estragon, plus 1 łyżka posiekanego świeżego estragonu1drobno starta skórka i sok z limonkidrobno starta skórka i sok z limonki2limonki, segmentowanelimonki, segmentowane4homary żywe x 450ghomary żywe x 450g80Orzechy dowolne (posiekane)świeże pędy grochu, umyte i osuszoneświeże pędy grochu, umyte i osuszone150Orzechy dowolne (posiekane)ziemniaki Duże Maris Piper (150–180g)ziemniaki Duże Maris Piper (150–180g)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa121Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól morska i świeżo popękany czarny pieprzsól morska i świeżo popękany czarny pieprz121Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyolej słonecznikowy do głębokiego smażeniaolej słonecznikowy do głębokiego smażenia120Orzechy dowolne (posiekane)filet z pstrąga morskiego bez skóry bez kościfilet z pstrąga morskiego bez skóry bez kości100Orzechy dowolne (posiekane)(masa przygotowana) świeże czarne porzeczki, posypane i ogoniaste(masa przygotowana) świeże czarne porzeczki, posypane i ogoniaste
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje121
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn