Sałatka z endywii rukolowej z krewnymi pomarańczami i granatami
Sałatka z rukoli z krewnymi pomarańczami i granatami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 12 porcjami. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 80 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, winegret szampana, nasiona granatu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ogolony koper włoski z krewnymi pomarańczami, Pecorino i granatami, Cienko Pokrojone Buraki Z Krewnymi Pomarańczami I Rukolą, oraz Sałatka endywiowa z pomarańczami i kozim serem.
Instrukcje
Małym, ostrym nożem odetnij końce pomarańczy. Zestaw 1 pomarańczowy, wyciąć stronę w dół, na desce do krojenia. Podążając za krzywizną nożem, odetnij skórkę i biały rdzeń.
Pokrój między membranami wewnętrznymi a owocami, aby uwolnić segmenty; upuść segmenty do miski. Powtórz z pozostałymi pomarańczami.
Opłukać i osuszyć rukolę. W dużej misce, wrzucić rukolę, belgijskiej endywii i pomarańczy z wystarczającą ilością vinaigrette do Płaszcz. Podziel na 12 talerzy sałatkowych i udekoruj każdą sałatkę nasionami granatu i prażonymi migdałami.