Sałatka z Edamame, Quinoa i grzybów Shiitake
Edamame, Quinoa, i Shiitake Sałatka z grzybów może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sriracha, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Tilapia z jęczmieniem, Shiitake i sałatką Edamame, Sałatka Shiitake i Edamame z białym Miso Vinaigrette, oraz grzyb & edamame quinoa smażony"ryż" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką; odstawić.
Umieść quinoa w średnim rondlu i przykryć wodą do 2 cali powyżej quinoa. Doprowadzić do wrzenia; gotować 3 minuty.
Dodaj edamame do quinoa na patelni; powrót do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Dodaj mieszaninę edamame, grzyby, i papryka do mieszaniny soku; wrzucić dobrze do herbu. Kryj się i wyluzuj.