Sałatka Z Ciecierzycy Po Meksykańsku
Meksykańska Sałatka z ciecierzycy jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Mieszanka oliwy z oliwek, liście kolendry, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, Sałatka Z Zimnego Groszku, oraz Sałatka Tortilla Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać Chipotle. Noszenie gumowych rękawic, oddzielnie nasion i mielone chipotles i jalapenos. Zmielić cebulę i czosnek. Pomidory obrać, posiekać i posiekać. Ciecierzycę opłukać i odsączyć, a w dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem dodatkowego soku z limonki.
Schłodzić sałatkę, pod przykryciem, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia. Doprawić sałatkę solą i dodać dodatkowy sok z limonki.
Podawać sałatkę w chłodnej temperaturze pokojowej.