Sałatka Wietnamska
Przepis Wietnamski sałatka może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 48 minut. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 183 kalorie, 27g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka oleju canolan, mielony pieprz, ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamska Sałatka Z Kurczakiem (Goi Ga), oraz Wietnamska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wieprzowinę posmarować olejem.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grillować 6 minut z każdej strony lub aż termometr włoży się w najgrubszą porcję wieprzowiny 14
Wyjąć z grilla; odstawić wieprzowinę 5 minut. Wieprzowinę pokroić w poprzek na pół; każdą połówkę pokroić wzdłuż w cienkie paski. Super.
Połącz sok i 6 kolejnych składników (przez serrano) w dużej misce.
Dodać wieprzowinę do mieszanki soku; wrzucić do herbu.
Dodać miętę i kolejne 3 składniki (przez ogórek) do miski; wrzucić. Ułóż 2 szklanki sałaty na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z około 2/3 szklanki mieszanki wieprzowej.