Sałatka Spaghetti Squash
Sałatka Spaghetti Squash jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz squasha spaghetti, ogórki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Sałatka Spaghetti Squash, Sałatka po grecku ze Spaghetti Squash, oraz Spaghetti Squash Posiekana Sałatka Grecka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynie przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Miejsce squash, Wyciąć Boki w dół, w 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia; dodać wodę do naczynia na Głębokość 1/2 cala.
Piec w 350 przez 45 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki po przekłuciu widelcem.
Usunąć squash z wody; ostudzić. Zeskrobać wnętrze squasha zębami widelca, aby usunąć spaghettilike nici do równej 4 filiżanek.
Połącz ocet ryżowy, imbir, olej, sól i pokruszony czerwony pieprz i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Połączyć 1 łyżkę winegret i ogórki; odstawić.
Połączyć squash, papryka, posiekana kolendra, i pozostałe vinaigrette, i wrzucić dobrze.
Umieść mieszaninę squasha w naczyniu do serwowania i ułóż ogórki wokół krawędzi naczynia.
Sałatkę posypać prażonym sezamem.