Sałatka ryżowa z cytryną, koperkiem i czerwoną cebulą

Sałatka ryżowa z cytryną, koperkiem i czerwoną cebulą
Sałatka ryżowa z cytryną, koperkiem i czerwoną cebulą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 259 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet z czerwonego wina, pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenna Sałatka ryżowa z sosem cytrynowo-koperkowym, Grecki ryż cytrynowo-koperkowy z fetą (kuchenka ryżowa), oraz Ryż Cytrynowo-Koperkowy dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn