Sałatka południowo-zachodnia z Jicamą

Sałatka południowo-zachodnia z Jicamą
Południowo-zachodnia Sałatka z Jicamą może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 219 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz awokado, nasiona granatu, jicama i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Podobne przepisy to Sałatka Jicama, Sałatka Jicama, oraz Sałatka Jicama.

Instrukcje

1
Wymieszać czarną fasolę, Salsa kukurydziana, nasiona granatu, awokado i jicama razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
JicamaJicama
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn