Sałatka Pecorino i Rzymska z sosem cytrynowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Pecorino i sałatka Rzymska z sosem cytrynowym Garlicky spróbować. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pastę anchois, popękany pieprz, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Technicolored filiżanki do sałatek rzymskich z sosem cytrynowym Pecorino, Grillowana Sałatka Rzymska + SOS Cytrynowo-Makowy, oraz Garlicky Romaine serduszka z boczkiem, orzechami włoskimi i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 5 minut lub do tosty. Plastry chleba tostowego pocierać ściętymi bokami ząbka czosnku; wyrzucić połówki ząbków czosnku.
Pokroić chleb w kostkę 1/2 cala.
Umieść kostki chleba na patelni; płaszcz sprayem do gotowania.
Piec przez 5 minut lub do złotego koloru. Super.
W małej miseczce wymieszać sok i 5 kolejnych składników (przez zmiażdżony czosnek), wymieszać trzepaczką.
Włożyć sałatę do dużej miski.
Wlać mieszaninę soku na sałatę; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać pieprzem. Wierzch z grzankami i serem.