Sałatka Escarole z sosem anchois
Sałatka Escarole z sosem anchois jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, ocet winny, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Escarole Z Sosem Anchois, Poważnie Włoski: Escarole I Sałatka Z Orzechów Włoskich Z Sosem Anchois, oraz Sałatka z Escarole i pieczonych brokułów z sosem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej drewnianej salaterce rozgnieść widelcem anchois, aż utworzą pastę.
Ubij w musztardzie i occie.
Skropić oliwą z oliwek podczas ubijania, aby stworzyć emulsję. Przyprawy wyregulować solą i czarnym pieprzem, do smaku.
Dodaj escarole, zielona cebula i oliwki do miski i delikatnie wrzucić do herbu liści z dressingiem.