Salsa z limonki i ogórka

Salsa z limonki i ogórka
Salsan z limonkowo-ogórkowym to meksykański hor d'oeuvre. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis zawiera 24 kalorie , 0 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 13 osób i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, skórki limonki, zielonej cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 24% . Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Grillowany miecznik z salsą ogórkowo-limonkową , Salsa ogórkowa i Salsa ogórkowa .

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki. Przed podaniem przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Skórka Z LimonkiDodatkowa Skórka Z Limonki

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia1
Magazyn